Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Sign in to follow this  
loleeeeeeps

Problem z radiem

Recommended Posts

Witam, mam maly problem z radiem. Gdy wylacze zaplon radio tez sie wylacza i za kazdym razem sie restartuje tak jak by bylo podlaczone od nowa. Ma ktos jakis sposob zeby to rozwiazac?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this quote.

wyciagasz radio i na kostce mostkujesz przewod czerwony z zoltym ot cala filozofia

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this quote.

Łączysz czerwony z żółtym wychodzce od radia i podpinasz pod stałe napiecie wychodzące z instalacji z samochodu:)

Edited by Bolek.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dziekuje panowie za porady, wszystko podlaczone i nareszcie dziala jak nalezy. Pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this quote.

ten czerwony ma caly czas napiecie. zolty jest po stacyjce dlatego ci sie radio resetuje. kawalek przewodu i polaczenie przy kostce tzw. "mostek" i bedzie dobrze

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> narobilem sie troche przy radiach takze praktycznie prawie kazde auto z orginalna instalacja tak ma

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> hehe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this quote.

Zgadzam się z Tobą. Nie wiedzieć czemu, w większości aut jest tak, że jakby PINy były zamienione, m.in w oplu tak jest. Czerwony powinien być "nazwijmy to po zapłonie" - sterowaniem zasilania a żółty na podtrzymanie pamięci. A tu klops, trzeba mostkować te przewody aby radyjko się nie resetowało. Dodam, że firmowe radia po odpięciu kompletnego zasilania pamiętają ostatnie ustawienia

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...