Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
Gość tasior50

Problem tłumik mocowanie

Polecane posty

Gość tasior50

Witam wszystkich klubowiczów mam taki problem mianowicie zakładałem tłumik i co trzyma ten drugi końcowy tłumik ta guma to taki zaczep żeby się nie zsuwała ułamała się co zrobić pomocy??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sidien

Jesli dobrze Cie zrozumialem (bo bez kropek i przecinkow troche ciezko sie kapnac o co chodzi) to sadze ze trzeba pospawac.

Podklej jakies zdjecie to napewno dostaniesz troche konkretniejsza odpowiedz.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Witam z tego co tu piszesz to wnioskuje żebys na nowo pospawał se ucho od mocowania tłumika końcowego no i założysz gume na której wisi tłumik .

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_wink.png" alt=";)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20">

Edytowano przez maziu15

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

chodzi o ten kawałek blaszki co sie odgina -zakłada gume - i zagina zeby guma nie spadała. jesli to sie urwało wystarczy przyspawac kawałek blaszki lub podkładki i tyle

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> miałem u siebie to samo

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×