Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
Mariusz 2000

brak mocy

Polecane posty

Witam, mam problemik od jakiegoś czasu gdy zrobiło sie gorąco i ustawię temperaturę na 18 stopni i ponizej to przestaje działac turbina nie zależnie od prędkości jazdy, gdy tylko przestwię na 19 stopni i powyżej wszystko wraca do normy. o co tu chodzi???

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_ohmy.png" alt=":o" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/ohmy@2x.png 2x" width="20" height="20"> dodam nie nie wyskakuje mi żaden błąd!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

uszkodzony (rozszczelniony) któryś z zaworów podciśnieniowych sterujących klimą. najprościej odłączyć podciśnienie od klimatronica io zobaczyć czy pomogło

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

a które to beda przewody od pocisnienia klimatronika?? bo jest ich trochę.I jak je najlepiej sprawdzić bo nie miałem jeszcze do tej pory problemów z przewodami podcisnienia?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

koło podszybia , po lewej stronie filtra paliwa masz trójnik. jeden z przewodów z trójnika idzie do kabiny. Spróbuj go ściągnąć i zaślepić następnie sprawdź efekty

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

tak i zrobiłem

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20"> efekt natychmiastowy, ale co mam robic dalej?moge tak jeździć czy tak zaślepiony wężyk nie wpłynie na prace czegoś innego??czy musze coś wymienić

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_unsure.png" alt=":unsure:"> ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

możesz wymienić pompę VACUM jest wiele wątków, ja miałem podobnie ...ale zrobiłem tak uszczelniłem wszystkie elementy silnika wyczyściłem układ paliwowy usunąłem wszelakie nagary umyłem silnik podokręcałem luźne elementy i podczas jazdy nie schodzę z obrotów poniżej 2 tyś te silniki jak mulisz to sie psują . nie kombinuj zrób diagnostykę powymieniaj części uszczelki i uzywaj ...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×