Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
Gość LISEKJUNIOR

Problem z ogzrewaniem

Polecane posty

Gość LISEKJUNIOR

Od jakiegoś czasu mam problem z ogrzewaniem w mojej VA GT z silnikiem C20NE.

Gdy samochód utrzymuje temperaturę około 60( tak pokazuje wskaźnik na desce) to z nawiewu leci ciepłe powietrze. Gdy stanę w korku i temp. skoczy tak, że włączy sie wentylator na chłodnicy z nawiewu leci zimne powietrze, gdy temp. spadnie to znowu jest ciepło.

Edytowano przez zubek73
przenoszę do układu chłodzenia i ogrzewania / zubek

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

No to się podepnę pod temacik..

VA C18NZ - brak ogrzewania...

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_mad.gif" alt=":angry:">

Płyn jest, termostat działa, wentylator na chłodnicy się włącza kiedy trzeba a z nawiewu leci ledwo ciepłe powietrze...

Obywatele - pomóżcie.

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_wink.png" alt=";)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20">

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Zarośnięta kamieniem nagrzewnica ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Moim zdaniem też nagrzewnica zapchana w mojej wiki nie grzało ale obyło sie na wymianie termostatu proponuje zaczac od wyjecia i sprawdzenia nagrzewnicy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Z tym jest trochę zabawy , łatwiejszy sposób to dwa wężyki podpinamy do nagrzewnicy i wlewamy płyn do płukania chłodnic . Mniej roboty a może pomóc , króćce od nagrzewnicy są dostępne w komorze silnika .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

I tak właśnie postąpię

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_wink.png" alt=";)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20">

dzięki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Tylko musisz pamiętać że nie wszystkie płyny do płukania nadają się do alumimium

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">

Pozdrowionka dla małżonki i maleństwa .

Edytowano przez RYBA-71

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Spoko Ryba, zapodam jej "kreta"

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_laugh.png" alt=":lol:">

Roboty zaplanowane na weekend.

Dzięki za pozdrowionka, wzajemnie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×