Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
Gość WaC

dziwne burczenie...

Polecane posty

Gość WaC

Witam! Posiadam Vectre A 1,6i 92r. C16NZ i podczas odpalania silnika wszystko jest ok i jak włączam światła nagle coś z prawej strony zaczyna burczeć, po wyłączeniu świateł lub silnika przestaje. Wiecie co to może być???? Coś od alternatora???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rosa110380

Moim zdaniem alternator dostaje obciazenia po wlaczeniu swiatel i zaczyna halasowac.sprawdz lozyska.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Także obstawiam alternator, z resztą temat alternatora niedawno przerabialiśmy nie tylko na moim przykładzie

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_wink.png" alt=";)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20">

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość miisiekVA

a tak na marginesie ile kosztuje regeneracja alternatora? mój trochę hałasuje - piszczy i trze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Łożyska około 20 zł + robocizna. Najlepiej sam wymontuj i zamontuj alternator, bo sobie dodatkowo majstry liczą za to

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Witam

A może burczy silniczek od ustawiania świateł ???

najlepiej sprawdzić to odłączając wtyczkę od tego silniczka przy światłach

Pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×