Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

problem przy odpalaniu


Guest guzer
 Share

Recommended Posts

Czesc wam

kupilem niedawno Viki B z 97 DI, mialem z nia lekkie problemy gdyz zapalala mi sie pomaranoczwa kontrolka od elektryki. Pojechalem na kompa okazalo sie ze musze wymienic czujnik obrotow i sprezarka byla zle podpieta (tzn na odwrót ). Teraz dostaje kopa tak przy 1.400 orotow ponizzej jest muł, czy tak ma byc ? po 2 tak jak bylo wczesniej dusi mi przy odpalaniu jak silnik jest zimny skacze tak do 1000 obrotow i gasnie potrafi tez lekko przydymic z rury wydechowej, czasem jak jade zaswieci mi sie ta sama kontrolka ale doslownie na 1 sek, co to moze byc ? ma ktos jakis pomysl

i wydaje mi sie ze za duzo pali ...

dzieki wielkie i pozdrawiam !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...
UP