Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jaczylibodzio

Brak ogrzewania tylnej szyby / klej do lusterek

Polecane posty

Gość jaczylibodzio

W mojej VA C20NE mam grzane lusterka i tylna szybe. Pierwszy problem to taki ze szyba z tylu nie jest ogrzewana po wlaczeniu przycisku. Lustereczka ladnie odparowuja a tylna szyba ani drgnie. Jest jakas typowa usterka dla tego auta, czy musze leciec po kablach i sprawdzac wszystko dokladnie? Jesli sama szyba z tylu ma gdzies przerwane polaczenie to jest mozliwosc sprawdzenia tego w jakis domowy sposob?

A po drugie: odpadlo mi szklo lustereczka od strony kierowcy (grzane). Jest przyklejone na cieniutkiej tasmie dwustronnej, ale niestety slabiutko grzeje, co mnie bardzo zdziwilo. Jest jakis klej ktory przewodzi ciepelko czy raczej moge o tym zapomniec?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

1. Obejrzyj na początek te paski na szybie, czy nie ma gdzieś przerwy. Jeśli jest to są specjalne farby do uzupełniania. Jeśli nie to musisz szukać po kablach.

2. Mocowanie lusterka nie ma nic do grzania

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jaczylibodzio

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Mocowanie blatu lusterka a nie calego z obudowa

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> Zle sie wyrazilem. Blat jest przyklejony "czyms" do maty ktora je ogrzewa.

Edytowano przez jaczylibodzio

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×