Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
gemboj11

Rozrusznik VA

Polecane posty

Mam Vectre A 1.8 mam mały problem z rozrusznikiem ciezko niekiedy pali długo czeba krecic a niekiedy normalnie pali> moze trzeba wymienic szczotki i tulejki? jesli tak to gdzie moge znalesc jakis schemat rozrusznika na podstawie którego moge to sam zrobic? bo jeszcze tego nie robiłem>

Edytowano przez gemboj11

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Rozpisz trochę te objawy> Co ciężko pali silnik, rozrusznik nie kręci, bendix przeskakuje.........?????? Jak nie chce kręcić (ciężko kręci) to może łożyska/tulejki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Sticker

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć link

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

dzieki za fotk

Wstaje rano odpalam auto krece chyba 4 razy i dopiero odpala . za pare godzin odpalam i za 2 razem odpala a niekiedy za pierwszym ale jest i tak ze krece chyba ze poł minuty aby odpalil.

to jast sprawa rozrusznika prawdopodobnie pytalem sie mechanika albo tuleki albo szczotki naprawa w okolicach 150 zł z czesciami ale moze sam spróbuje

Edytowano przez gemboj11

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tomek_3100

Jeśli na początku kręci powoli a po kilku obrotach przyspiesza i autko odpala sprawdż akumulator. Miałem podobną sytuację i wymiana aku wszystko rozwiązała.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×