Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Recommended Posts

Cześć wszystkim. 
 

Mam taki problem, dwa dni temu wyskoczył mi komunikat „wyłącz. Świateł hamow.” I auto od razu straciło moc, zatrzymało sie na 2 tysiącach obrotów i turbo przestało chodzić. 
wymienilem ten czujnik na oryginalny. Ale komunikat nie zniknął i auto ciagle pracuje w „trybie awaryjnym”. Dodam ze światła stopu gasną z opóźnieniem po puszczeniu pedału hamulca. Gdzie dalej szukać przyczyny? I to jest możliwe ze przez ten czujnik auto straciło moc czy to zbieg okoliczności i cos innego akurat tez teraz sie zepsuło?

Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Trzeba zacząć od sprawdzenia fejsem błędów. Najlepiej dedykowanym do opla.

Co do gasnącego stopu z opóźnieniem, to są tematy

 

A temat muszę zamknąć. Proszę w nich kontynuować, albo szukać tematów z błędami po odczytaniu swoich. Pozdrawiam

Edited by Cretux
Link to post
Share on other sites

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Jeśli nie zgadzasz się z tą opinią poinformuj o tym Administratora Forum.

 

Pozdrawiam, Administracja Vectra Klub Polska

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...
UP