Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

vectra c kombi fl 2008 1,9 cdti 120 km problem z silnikiem


Recommended Posts

Witam Klubowiczów,

Mam problem z uruchomieniem silnika w swojej vectrze c fl 2008 1,9 cdti 120 km. Silnik po wymianie - z zafiry, przebieg ok. 185 tys, (poprzedni padł po 305 tys),

AKU 80 Ah nowy, silnik nie zapala, wcześniej po zapleniu i lekkim rozgrzaniu gasł po 10-20 min pracy, ponowne odpalenia dopiero po ostygnięciu.

Zmierzyłem prąd poboru AKU, przy wyłączonej stacyjce jest ok 1,5 A, a powinno być ok. 75 mA, o wiele za dużo. 

Wyjęcie bezpiecznika 30A z ukł. starowania klimą nic nie zmienia.

Może ktoś "podrzuci" od czego zacząć. 

AD,

 

Link to post
Share on other sites
1 godzinę temu, AdamK12 napisał:

od czego zacząć.

Standardowo od sprawdzenia fejsem czy są błędy.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...
UP