Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Blokada zapłonu czy błąd skrzyni - nie startuje


Recommended Posts

Witam,

Jestem posiadaczem Vectra Kombi 2007 Z18XE Easytronic (stopniowa) i kilka dni temu miałem problem, że na wskaźniku, gdzie normalnie wyświetla się bieg (A-1-2-3-4-5-R) z początku pojawiło się F a teraz nie pojawia się nic.
Po wyłączeniu i włączeniu, wszystko wróciło do normy aż do dziś. Dziś pojawiło się F i po wyłączeniu / włączeniu nie pojawia się nic.

Auto nie odpala, jakby zapłon był zablokowany, ale nie wiem, czy to możliwe, żeby system nie czytał biegu w automacie i zawiesił zapłon.
Normalnie po przekręceniu kluczyka powinien pojawić się bieg, a ja macham dzwignią i nic - wskażnik biegu jest wygaszony.

ELM327 nie pokazuje żadnych błędów DTC

Edited by stapa11
błąd w nawie skrzyni
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...
UP