Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Problem z Subuferem


Recommended Posts

Witam niedawno zakupilem subufer marki Pioneer ts-wx300a z wbudowanym wzmacniaczem  i kablami dolaczonymi do zestawu ktore moim zdaniem sa za cienkie , dlaczego ? od vol 23 w radiu wraz z uderzeniem basu miga niebieska dioda na wzmacniaczu tak jakby brakowalo pradu . Gain ustawiony na godzine 13 regulacja basu za polowa . Moje pytanie brzmi czy jak dokupie kable o przekroju 20mm2 i polacze je z tymi cienkimi  sytuacja ulegnie poprawie ? dolanczam zdj kabli i kostki 

5412820800_1574803623.jpg

6360501200_1574838741.jpg

Edited by Anonymus
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...
UP