Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

CAN


ekmar
 Share

Recommended Posts

Pomóżcie. Vectra C 1,9 CDTI 120 km. Był czyszczony DPF i nie wiadomo czemu (tak twierdzą mechaniory) nie ma komunikacji z CAN, wyświetlacz ciemny, nadmuch i grzanie nie działa oraz przyciski na kierownicy. Radio gra i włącza (tylko gra nic na wyświetlaczu nie ma) się po 20 sek. Radio CD 30.

Link to comment
Share on other sites

4 godziny temu, jarcio_1001 napisał:

Podlaczyc op com i wszystko bedzie wiadomo..

podłączali i wyszedł brak komunikacji z CAN ale gdzie go szukać nie wiedzieli to nie elektrycy

Link to comment
Share on other sites

6 godzin temu, jarcio_1001 napisał:

Ciekawe czym diagnozowali.. Musza miec dedykowany program by wiedziec w jakich modulach brakuje tego can.. 

Chińskim Opcomem

Link to comment
Share on other sites

7 godzin temu, sierra2000 napisał:

Może coś spawali na podłączonym Aku i coś się spaliło?
Mimo wszystko Budzisz musiał do elektryka podjechać co zdiagnozuje gdzie CAN brakuje.

tylko gdzie w Krakowie takiego sensownego znaleźć?

 

Link to comment
Share on other sites

Dnia 2.03.2019 o 19:16, jarcio_1001 napisał:

No moze i byc chinski opcom ale teraz powiedz w jakim module brakuje can? Cim ecu rec uec bcm?

Nie mam pojęcia :(  nie działa to co w poście opisałem. Opcomem da się to przywrócić?

Edited by ekmar
Link to comment
Share on other sites

1 godzinę temu, jarcio_1001 napisał:

to wedlug pierwszego postu bledy sa w cim dis bcm. odlacz aku na 10 min i podlacz ponownie...

rano spróbuję :)

 

Link to comment
Share on other sites

Dnia 3.03.2019 o 20:55, jarcio_1001 napisał:

to wedlug pierwszego postu bledy sa w cim dis bcm. odlacz aku na 10 min i podlacz ponownie...

rano spróbuję :)

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...
UP