Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

[Zamknięty]Problem z odpaleniem na cieplym silniku


mazel
 Share

Recommended Posts

Witam, 

Mam problem od samego kupna z  vectra c po lifcie 2006r. 1.8 140 km benzyna gaz. Sprawa dotyczy odpalania ... Na mrozie pali na dotyk a po przejechaniu paru kilometrow i rozgrzaniu silnika juz zaczyna sie krecenie silnika i za 3 razem dopiero mi odpala zarowno na samej benzynie jak i na gazie. Nie dawno robilem kompletny rozrzad wymienilem swiecie, a gaz zakladalem jakies 4 miesiace temu. Jest to upierdliwa bolaczka bo zawsze jest strach przed odpaleniem czy zaskoczy odrazu czy za ktoryms razem. Mial moze ktos podobny problem? 

Pozdrawiam. 

Link to comment
Share on other sites

7 minut temu, Cretux napisał:

P0170 to przepływomierz

Raczej sonda i też nie do końca.

Przepływka to p0100 i p0110

Także sonda albo rozregulowane lpg. 

 

10 minut temu, mazel napisał:

P0170-11 

Masz błąd to szukaj co oznacza na forum. Ile razy można o tym samym pisać. 

 

Edited by michalm83
Link to comment
Share on other sites

Wiem, się j.. się z innym nr u mnie. Trzeba trochę pojeździć na samej PB i sprawdzić.

Link to comment
Share on other sites

[Wiadomość wygenerowana automatycznie]

 

Przed napisaniem posta/tematu należy zapoznać się z "Poradami", strukturą forum oraz użyć wyszukiwarki.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...
UP