Jump to content

W dniu dzisiejszym została dodana do menu forum wyszukiwarka google 

Link google

Pozdrawiam Admin

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Mlody 2864

Problem z odpaleniem. Rozrusznik nie kręci. Pomocy.

Recommended Posts

Witam.                 Vectra C 2.2 direct 2004r

Dziś w wolnym czasie z nudów postanowiłem przeczyścić łączenia do czujników w komorze silnika oraz posprawdzać wszyskie żarówki i bezpieczniki.

1.Po wykonaniu tych czynności chciałem wyruszyć w drogę. Za pierwszym razem rozrusznik kręcił lecz nie odpalał, i tak po paru razach przestał kręcić wogóle. 

2. Przestał działać wskaźnik paliwa. Na komputerze w samochodzie przy wszystkich parametrach pokazuje F.

Proszę o szybką pomoc oraz wszelakie wskazówki

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this quote.

Może aku padnięty. Tu kolega opisał:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this quote.

Akumulator wstawiłęm nowy i dalej to samo. przy przekręcaniu kluczyka nic nie przygasa.

Edited by Mlody 2864

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sprawdź połączenia, które czyściłeś. Bezpieczniki. Może coś niepodłączone

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this quote.

Połączenia sprawdzone . wymieniłem wszystkie bezpieczniki po koleji na nowe.  próbowałem rozrusznikiem na krótko, ale coś tak jakby rozłączało 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nie mam pomysłu. Poczekaj może ktoś podpowie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this quote.

A są jakieś błędy?

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Słuchajcie problem rozwiązany. 

Okazało sie że przekaźnik zaczął się grzać i pod wpływem ciepła odgieły się blaszki w miejscu do którego takowy przekaźnik wstawiamy. 

Wszystkim dziękuję za pomoc. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...