Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

DamianosSs

Brak lewego swiatla przeciwmgielnego, i swiatla stopu

Polecane posty

Witam. Od jakiegos czasu borykam sie z problemami a mianowicie. Nie dziala mi lewe swiatlo przeciwmgielne, swieci check, zarowka jest ok, nie wiem co moze byc grane. 2 sprawa dzis wywalilo mi nastepnego checka. Nie dziala mi swiatlo stopu na klapie bagaznika oraz bagaznik mi sie nie otwiera. Jest to jakos polaczone ze soba? Ma ktos moze spolszczony schemat bezpiecznikow do Vectry C 2.2 GTS? 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Jeżeli problem z oświetleniem w klapie oraz zamkiem to pierwsze co to bym sprawdził przewody w miejscu przejścia z karoserii na klapę. Duże prawdopodobieństwo, że po latach otwierania któryś z przewodów się ułamał.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Napisano (edytowany)

Witam,

mam podobny problem. Co jakiś czas pokazuje mi check'a trzeciego świata stopu, co później samo się naprawia. Dziś żona wróciła z zakupów i nie dam rady otworzyć bagażnika. Przy otwieraniu/zamykaniu centralnym zamkiem nie słychać nawet ryglowania. Czy jest jakiś sposób żeby ręcznie odryglować zamek choćby po to żeby sprawić wspomniane wyżej przewody?

 

edit.

znalazłem instrukcję na YT

Edytowano przez Hunter89

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Panowie. Jeśli chodzi o pokazujące się informacje o przepaleniu żarówki i ich czasowym nieswieceniu to miałem podobnie. Myślałem, że żarówki były do wymiany, ale okazało się, że bylo luźne mocowanie. Wystarczyło raz jeszcze włożyć je i problem zniknął, przynajmniej u mnie. 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×