Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

krzych221

Wyswietlacz cid

Recommended Posts

Witam mam taki problem podpiolem vcu-01 zeby mieć kamerkę cofania działało pięknie ale po jakimś czasie pokazało się szare tło i nawigacja ma też szare tło ulicę widać nie wiem czy to jakiś lut puścił na kabelku rgb do wyswietlacza vectra c 2008  

Please login or register to see this attachment.

Please login or register to see this attachment.

Please login or register to see this attachment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Napisz do producenta i opisz mu problem. PepaS na pewno ci pomoże.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Napisałem i narazie żadnego odzewu nie ma dlatego tu opisałem może ktoś coś podsunie ja myślę że może sprawdzę luty przy wtyczkach czy któryś nie puścił 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sprawdź w pierwszej kolejności kamerę, bo lubią padać. Zamień lub to co masz to podłącz na krótko.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Po odpieciu kamerki  nawigacja nadal ma tło szare 

Share this post


Link to post
Share on other sites

A po odłączenia modułu?

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jutro odlacze wszystko i podlacze całym kablem rgb tak jak bylo tylko ze trochę zabawy jest z tym  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Może zamień sam kabel RGB?

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tylko jest mały feler vcu-01 trzeba wpiac między wyswietlacz a radio  w kabel rgb 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wiem jak to jest podłączone. Niestety aby się dowiedzieć musisz wyjąć radio i wyswietlacz. Podłącz bez modułu. Jeśli będzie dobrze, to już masz odp. Jeśli dalej to samo, to moduł dobry i przewód do sprawdzenia. Jeszcze zostaje cid ale to już samo wyjdzie. Po prostu sprawdzaj.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Share this post


Link to post
Share on other sites

Witam okazało się po sprawdzeniu wszystkich lutow okazał o się że plus uszkodzony w oslonce jak się ułożył tak działał A jak zmienił położenie to była przerwa. Śmiga jak ta lala  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...