Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
kriszoo

1.9 CDTI 150 KM - kontrolka ładowania

Polecane posty

Napisano (edytowany)

Witam,

mam taki oto problem, że niekiedy (powiedzmy, że w połowie przypadków), po zapaleniu silnika, nie gaśnie kontrolka ładowania. Muszę zgasić i odpalić ponownie i wtedy jest ok, nawet gdy zrobię to bardzo szybko. Podczas jazdy jest dobrze. Według odczytu z komputera, ładowanie jest na poziomie 13,4-14,1 wolta, zależnie od obciążenia. Zaczęło się tak dziać może z tydzień temu. Gdzie może leżeć przyczyna? W alternatorze czy układzie kontroli ładowania? Pasek się raczej nie ślizga, bo nie wydaje żadnych dźwięków.

Edytowano przez kriszoo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Szczotki alternatora 13.4 to bardzo slabo nadaje sie wymienic szczotki. Tym bardziej jak cyfry skakaja

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×