Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
klafta

Nie pali na zimnym silniku

Polecane posty

Witam, 

Mam problem z moją viki od dwóch dni mam problem z odpalaniem auta. Mianowicie przekrecam kluczyk i normalnie odpalam chodzi przez jakieś 3 sekundy potem gaśnie i potem już muszę go męczyć przez 5 minut żeby odpalił. Jak już go odpale to mogę jechać zgasic go i bez problemu odpalić 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Jakieś błędy pokazuje?

Może być układ zasilania.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bardziej typowałbym układ paliwowy, filtr paliwa wymieniałeś dawno?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

 Błędów żadnych nie pokazuje (tylko przestała się świecić kontrolka ze świec) a filtry wymieniłem jakoś w październiku-listopadzie 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×