Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

nie odpala na plak, cofa silnik z19dt po wymianie z rozrzadem


kowalman
 Share

Recommended Posts

Witam, mam problem po wymianie silnika. Wymieniony goly slupek z czujnikami, wtryskiwacze itd ze starego, zalozony nowy rozrzad, przy probie odpalenia silnika rozrusznik kreci dobrze, nic nie stuka ale nic sie nie dzieje. Przy probie odpalenia na plaka jakby zalapuje ale odrazu cofa wal i gasnie wszystko. Blad na nieodpalonym tylko od przeplywomierza. Czy mozliwe jest ze zle ustawiony rozrzad daje taki efek?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

stary temat ale źle  złożony rozrząd potrafi zasysać przez kolektor wydechowy a dmuchać przez kolektor  dolotowy

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...
UP