Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

JaGrab3

UWA - zniknęło

Recommended Posts

Dziwna sprawa, zniknął mi portal telefonu z wyświetlacza, sam z siebie. Wyłaczyłem zapłon, włączam po 20 minutach, telefon się nie loguje - patrzę brakuje portalu - puste miejsce.

NIestety nie mam na razie op-coma - czy jest możliwość jakoś zresetować UWA bez podpinania fejsu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odłącz mu wtyczke jak zniknął z zakładki to go nie ma na magistrali CAN albo nie ma zasilania.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A gdzie on jest? Gdzies pod radiem?

A może jest jakiś bezpiecznik który mogę wyjąć/wjąć ;)

Edited by JaGrab3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pod panelem klimatyzacji wyciągasz tą półkę.

Bezpiecznik jest wspólny z wyświetlaczem.

Spróbuj restart z bezpiecznika lub przez zdjęcie klemy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this quote.

Dobra, jak to jest bezpiecznik wyświetlacza to sprawdze sobie jutro. Dzięki za rady.

Swoją drogą ciekawe co się stało.... Podczas wyłączania silnika mialem zalogowany tel....jak zawsze.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Obstawiam że winny jest panel klimatyzacji, wpięty po szynie i połączony z UWA przy rozłączeniu są takie objawy jak opisujesz a że często padają (wtyczki, piny) wysuwam taką tezę :mysli:spróbowałbym podmienić na chwilę 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak jak uwa zginęło, tak dzisiaj wróciło... przekręcam kluczyk, słuchawka jest i działa.... magia styków - dzięki za rady, next time będę szukał.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...