Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Recommended Posts

Witam, posiadam od wczoraj Vectre C 2005r 1.8 silnik 122 konii, (Facet mi mówił o tym) Nie działa nawiew na żadnym biegu, po za tym jak zmienię na jeden to tak wskoczy, ale na inne już nie tak jakby nie było końca, mogłem prawie do końca przejść czyli do zera.. Pytanie takie Panel uszkodzony? Dodam, gdy kliknę guzik na same szyby to włącza się nawiew na te szyby tak jak powinno być, tylko to pokrętło od prędkości... ktoś coś miał problemy czy warto zobaczyć bezpieczniki (Sprawdzę dla siebie nawet) Tylko dziwne to, ze na jeden wskoczy, a na wszystkie przechodzi jakby coś było źle złożone.. 

Edited by Maniek1996

Share this post


Link to post
Share on other sites

poszukaj na forum tematów z poprawieniem zimnych lutów w panelu klimy

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

jaka masz klime?? pewnie klimatronik.

jesli dziala tylko na 7 biegu to jest rezystor od dmuchawy do wymiany

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this image.

/applications/core/interface/imageproxy/imageproxy.php?img=https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/15992187_1215814635161957_697860017_o.jpg?oh=134ad03f9eff8465fdcc064f8333f920%26oe=587AAB76&key=8e210c56ee79806b066528460ae77ad4f7e19b30b7362b8ba06665b705d2da0d" width="1024" />

Jakoś mi się udało załaczyć ją tylko bardzo właśnie dmucha jak udało mi się na jeden a dalej to sobie mogłem kręcić i kręcić..

Edited by Maniek1996

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this quote.

Z małą pomocą jednego klubowicza, wiem co do wymiany, panel też nawet do wymiany jest opornik, bo jedno pokrętło pęknięte jest i nie działa nawet pokrętło od nawiewu co ustawia prędkość (Było sprawdzane drugim panelem)

Edited by Maniek1996

Share this post


Link to post
Share on other sites

jak cos mam takie fanty

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na razie muszę się wstrzymać, bo chce najpierw zarejestrować auto a później już nawet przy nim powoli sobie robić, panel to może brat mi przywiezie z Anglii, ale dzięki ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odkurzę lekko temat, bo sprawa wygląda następująco, wymontowałem rezystor i ten bezpiecznik cały jest, a bieg 1,2,3 nie działa tylko 4 a brat mówił, że może być wina przekaźnika. Panelem wyszło tak, że musiałem zdjąć tą plastikową obudowę co osłania oświetlenie pokrętełek i dobrze przełącza się. Ktoś coś miał taki problem? a może rezystor spalony, a ten bezpiecznik na górze cały? czy brat dobrze mówi, że przekaźnik? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...