Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Wookie1988

Nawigacja nie łapie sygnału - cd70

Polecane posty

Witam mądre głowy, wczoraj podłączyłem antenę gps do mojego cd70, antena to jakiś chiński noname z magnezem. Podłączyłem i przyczepiłem pod tą zaślepkę na podsufitce gdzie montuje się czujniki alarmu. Wczoraj wracałem 200km autostradą i nie złapało fixa a pogoda była bardzo dobra, zero chmur. Dzisiaj rano odłączyłem na chwilę radio, tak samo akumulator odłączyłem na 5 minut żeby jakoś to zresetować. Po tych wszystkich zabiegach jeździłem po mieście z 15km a pogoda jest idealna, czyste niebo, więc powinien łapać zasięg po chwili... niestety, w ogóle nie złapał. Mam szybę solar i wiem że ona trochę to ogranicza ALE czytałem inne tematy i u innych dobrze to łapie, mimo wszystko. Myślę czy antena nie jest zepsuta... Jakie Wy macie pomysły ? 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wystaw antenę na dwór i złapie. Miałem podobnie z chińska antena uniwersalna

Edytowano przez ntt

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Mówisz żeby wymienić tą na dachu na taką z anteną prawilną ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Te chińskie anteny są różnej jakości. Jedne łapią z wnętrza drugie nie. 

Weź te co masz i daj na chwilę na zewnątrz. Jak złapie to ok. Szukaj wtedy miejsca gdzie można ją dać i łapie sygnał.  

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

ja antene miałem schowaną za podsufitkę koło lusterka wstecznego i bez problemu łapało

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

No ja też tak mam i nie łapie w ogóle...

Dam na zewnątrz tą antenę co mam i dam znać co i jak 

Edytowano przez Wookie1988

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Wookie na pewno z magnezem ją masz? :D:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

magnes, na szybko pisałem ;]

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bo zamiast chińskiego g**na trzeba montować oryginalną antenę. <_<

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×