Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Polecane posty

Dobry, 

Śmieszna sprawa. Dziś jechalem sobie grxecznie do domu az tu nagle zauwazylem ze na zewn zrobilo się dość zimno bo...  -40 :) . Poniewaz wykluczylem mozliwosc teleportacji do Jakucji wytypowalem od razu mozl odpiecia wtyku czujnika temp - kilka dni temu sciagalismy zderzak celem wymiany belki.

Ale zanim dojechałem do domu zaobserwowalem idiotyczne zachowanie ogrzewania ( klima wyłączona). Grzala nawet jak bylo ustawione na 16st. Silowniki dzialaly bo slychac bylo jak pracują. Chlodem walilo na LO. Dojechalem do domu, wpiąlem wtyk, temp wrocila do wartosci typowych dla naszej szerokosci geograficznej. Juz nigdzie nie jechalem, sprawdzę jutro ale pytanie - jest mozliwe zeby cala ta elektronika zglupiala bez czujn temp mimo ze klima byla w trybie eco czyli wył?

Dzięki !

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Nie bez czujnika bo pokazywało temperaturę -40 więc samochód myślał że tyle jest więc dogrzewał

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×