Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

kakol

z20net brak mocy bląd P0102,P0103

Polecane posty

witam,

signum 2.0T 2003r zapala mi check, samochod traci moc, wywala błedy  P0102,P0103, wymienilem przeplywke na inna uzywaną I nadal to samo,

jezdze od mechanika do mechanika I nikt mi nie moze pomóc, ma ktoś jakiś pomysł co to moze być ?

pozdrawiam

 

 

jak ma ktos czujnik temperatury spalin to chętnie kupię

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Masz tylko ten błąd? MAsz LPG? Kiedy świece wymieniałeś?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

A masz w ogóle ten czujnik?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

jeszcze jest błąd P0544 to od czujnika temperatury spalin, którego nikt mi nie potrafi wyprogramować

mam LPG, na świecach mam przejechane  60tys  

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

A gdzie z tym byłeś? Pogadaj z chłopakami z forum

swoją drogą świece wymieniłbym również

Edytowano przez siwy1538

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Na ten błąd u mnie pomogła aktualizacja sterownika techem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

I to jest prawidłowe działanie. Ten czujnik jest usunięty w Nowym sofcie.

wysłane z Nokii 3210

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Czujnik prawidłowo wyprogramować albo tech2 tylko że jedno nie ma nic wspólnego z drugim. Poszukaj nieszczelności

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

świece wymienione i nadal te same błedy ,

jest moze ktos z techem w okolicy Poznania, Leszna kto pomoze to ogarnąć, bo tak nie da się jeżdzic

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.


  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Utwórz nowe...