Jump to content
XXX ZLOT

NOWY TEMAT - NOWY OŚRODEK

ZAPRASZAMY DO REZERWACJI

https://forum.vectraklub.pl/forum/329-xxx-zlot-vkp-20-23062019/

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

tomasssz007

mechanik spieprzyl robote?

Recommended Posts

witam

odstawilem auto do mechanika zeby wymienil rure miedzy tlumikami no i wspawal mi nowa ALE przy odbiorze auta wyszlo ze akumulator rozladowany, mysle moze radia nie wylaczyli ale ok odpalilismy z prostownika i pojechalem. radio nie gralo no bo pradu braklo i sie rozkodowalo wiec stwierdzilem ze w domu mam kod i rozkoduje ale teraz zaczely sie problemy. nie mozna wpisac kodu ciagle napis safe na wyswietlaczu a po trzymaniu przycisku as powinno pojawic sie pole do wpisania kodu a nic sie nie dzieje no i od tego czasu co jakis czas akumulator sie rozladowywuje niekiedy 4 dni spokoju a niekiedy bo godzinie od konca jazdy juz nie zapali.wczesniej aku trzymal super.czy to mozliwe ze nie odpial klemy przy spawaniu i teraz od tego sie pochrzanilo?pytam bo jesli to przez niego to jade mu dym zrobic.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak, to przez to że nie odpiął - a sprawdzałeś czy masz ten sam akumulator?

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> Bo różne przypadki były...

Teraz nie masz stałego po stacyjce, dlatego nie reaguje na AS - bo wpisanie kodu było możliwe tylko kiedy miałeś kluczyk na zapłon włączony, a że bezpiecznik radia wywalony, to nie dostaje prądu i nie da się wpisać.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A ja bym wymienił akumulator.

U mnie też kiedyś nie odpiął klem a i tak było dobrze więc u ciebie to jest dziwne.

Sprawdź ładowanie na obciążeniu i bez.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this quote.

w większości przypadków jest dobrze

ale nie zawsze...

sprawdzić trzeba wszystko...

Share this post


Link to post
Share on other sites

dokładnie, sprawdź pierwsze,a dopiero później zastanów się nad wymianą akumulatora, nie ma co się naciągać na niepotrzebne koszta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...