Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
lukasz29041982

trzeszczy, charczy przy ruszaniu

Polecane posty

witam. autko signum z20net. od paru miesiecy mam taki problem że przy wolnym ruszaniu lub jezdzie powolutku na dwójce słychac jakies trzeszczenie, charczenie ciezko to opisac, . jakby sie cos tarło. czasami cos jeszcze zapiszczy jakby pasek od alternatora ale nie wiem czy to jest powiązane ze sobą. gdy ruszy sie zdecydowanie nie słychac tego... w czasie jazdy tez nic nie słychac. nie jest to jakos bardzo upierdliwe bo słychac to tylko przez chwile jednak chciałbym wiedziec czy to moze byc cos powaznego czy moze jakas pierdoła... może miał ktoś z Was podobny problem? jeśli napisałem w złym dziale to prosze o przeniesienie ale szczerze nie wiem w czym moze tkwić problem...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Tylko na dwójce, czy na innym biegu przy tej samej prędkości też? Jesteś pewny, że nie dochodzi owo trzeszczenie z któregoś z kół? Jak jedziesz i trzeszczy i wciśniesz sprzęgło to ustaje?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

jak wcisne sprzegło nie wiem dzis zobacze. na jedynce przy ruszaniu i na dwójce jak powolutku sie jedzie pod duzym obciązeniem gdy silnik jest bliski zadławienia sie jak troszke szybciej nic nie słychac. na 3 nie zauważyłem tego. powyzej 20km/h nic nie słychac

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

To sprawdź jeszcze, czy Ci się któreś koło nie grzeje bardziej niż inne. Może po prostu hamulce się gdzieś zapiekły.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

nie nie to napewno nie jest problem kół, ani hamulcy. nie zapiekają się i nie grzeją...bardziej myslałem cos o przegubie ale tez objawy nie pasują do konca;/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Porusz chłodnicami mocowanie lubi wydawać takie odgłosy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×