Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
realisty

błędy VC

Polecane posty

Witam

Mam autko Vectra C Z19DT 2005r. i masę błędów po podpięciu opcomem

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_unsure.png" alt=":unsure:">

Problem jest z odpaleniem silnika jak postoi z 2 godziny, trzeba długo kręcić, na mrozie pali dobrze, na ciepłym silniku też jest dobrze, w czasie jazdy też jest wszystko w porządku. Świeci abs, tempomat nie działa, nie można sterować tylnymi szybami z przełącznika kierowcy, sterowanie lusterkami ledwo coś tam kręci, podświetlenie w daszkach podsufitki nie działa, brak świateł przeciwmgielnych, brak podgrzewania tylnej szyby.

Nie wiem od czego zacząć może są jakieś powiązania proszę o opinię fachowców

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć code

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

zacznij od sprawdzenia kondycji akumulatora

najlepiej to zrobić testerem (mają je mechanicy i sklepy sprzedające akumulatory)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Na pewno akumulator mu pomoże...

Co do tempomatu to najpierw bym wyczyścił i podgiął styki

Błędy z ABS-u to sprawdź wtyczkę przy prawym kole

Zegary raczej nie zaprogramowane tak jak powinny

Zaraz Pirat wpadnie i opisze wszystko

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20">

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Znowu jakiś przeszczep

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_wink.png" alt=";)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20">

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

z tego co widze to jest przekładka z anglika, poprzedni właściciel robił i twierdzi że wszystko działało

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Tak myślałem

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">

Obawiam się, że sam tego nie zrobisz

Podając błędy też nic z tego nie będzie

Coś jest ostro popaprane.

Podaj Vin auta

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Utwórz nowe...