Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

jacaha VB

Szarpie silnikiem vb 97 1.8

Polecane posty

Witam.Po wymianie magistrali wodnej vb 1.8 x18xe szarpie silnikiem na biegu jałowym.prawie wszystko było rozłanczane więc może coś źle podłączyli,silnik robi wrażenie jakby pracował na trzy gary,po dodaniu gazu jakby ustaje jest nieodczuwalne szarpanie.Wydaje mi się jakby za dużo powietrza dostawał.Na zimnym pali bez problemu a na ciepłym już go trzeba chwilke przytrzymać.Może miał ktoś taki problem,tak samo gaz i benzyna.pomocy!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Jezeli myslisz ze za duzo poeietrza lapie to wd40 w reke i szukaj . Jakie obroty na jalowym ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

obroty na początku 400-800 widać jaby krokowy walczył o utrzymanie tych 800,pózniej trzyma 800.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Sprawdź czy masz prawidłowo podpiętę wężyki od podciśnienia i czy tego "pustego" wężyka przy egr ktoś nie zaślepił

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_wink.png" alt=";)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20">

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Witam. Problem ustąpił po wypięciu wężyka od zaworu egr,tego który idzie do kolektora,narazie wężyk zaślepiłem śrubką, egr został bez wężyka,obroty wróciły do normy,pali bez problemu.Mam pytanie czy ktoś tak zrobił i czy to nie szkodzi silnikowi?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Czyli pewnie padł Ci egr

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_wink.png" alt=";)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20"> Wymień i po sprawie

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20">

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.


  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Utwórz nowe...