Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
zdun022

szarpie podczas przyspieszania

Polecane posty

Siema.

Zastanawiam się od czego zacząć... od jakiegoś czasu auto zaczeło szarpać i przerywać w tym czasie wyświetla się żółta kontrolka silnika z piorunem. na benz i gazie to samo. Na op-com wyszedł błąd P0204 - słabe napięcie na wtryskiwaczu tłoka 4. Wiecie może o co chodzi? sprawdzałem świece i kable są ok! dodam że jest inst.gazowa STAG-4 + nowa listwa i parownik.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

sprawdź wiązkę na tym cylindrze zimne luty itd

do montażu gazu jest rozcinana wiązka i może tam coś nie łączy

Edytowano przez kamil18183

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Grzebanie w wiązce chyba nie przerasta ;( czyli gazownik? czy jakiś Gienek mechanik też tam może pogżebać?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

ktoś rozgarnięty powinien sobie poradzić

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

zauważyłem że jak się auto rozgrzeje to jest coraz gorzej... może to ma znaczenie. Póki co zajże tam sam, ale nawet nie wiem czego szukać. Na połączeniach kabli z LPG?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

szukaj połączeń na kablach do wtryskiwaczy benzynowych.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Problem ciągle się powtarza ... jakiś gazownik sprawdzał wiązkę coś pogrzebał z podłączeniem do cewki ale znowu to samo. Parę dni spokoju i znowu lipa. Pojechałem do mechanika to powiedział że żadnych błędów na kompie i póki co nie zdjagnozuje co to jest. Proszę przyjechać jak będą objawy. Najgorsze że to się dzieje sporadycznie i co jakiś czas w czasie jazdy... może poprostu zlecić wymianę okablowania?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Utwórz nowe...