Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Sign in to follow this  
rafalnl

nie działa radio

Recommended Posts

Witam posiadam opla cevtra 1998 i mam problem z radiem po prostu sie nie włańcza po podłączeniu prawidłowo do wtyczek, nie wim co robić, radio jvc kd-g431. bezpieczniki są dobre. prosze o pomoc i z góry bardzo dziekuje



Share this post


Link to post
Share on other sites

Sprawdź gdzie brakuje prądu. Schemat wtyczki iso znajdziesz bez problemu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this quote.

ale ty masz inne wejście czyli inna kostka i masz na pewno przejściowe kostki ale o tym nie piszesz dlaczego.

Please login or register to see this image.

Tu masz od opla iso.

Please login or register to see this link.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zobacz czy masz na obu kablach +12 na żółtym i na czerwonym, zapewne na którymś brakuje.

Bezpieczniki!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dziekuje wszystkim zrobiłem tak jak pisaliście i wszystko działa

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_ok.gif" alt=":ok:">

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20"> . jeszcze raz dzieki

dziadek dziekuje za pomoc wszystko gra

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_ok.gif" alt=":ok:">


Share this post


Link to post
Share on other sites

Ale co zrobiłeś? Od sprawdzania prądu raczej się nie naprawiło

Share this post


Link to post
Share on other sites

zapewne sprawdził bezpieczniki

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...