Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Sign in to follow this  
krzys315

włącznik termiczny wentylatora

Recommended Posts

Witam

Padł mi włącznik termiczny wentylatora w mojej viki gdyż ciągle pracuje pierwszy bieg. W związku z kupnem mam pytanie:

Jakie powinny być zakresy pracy tego włącznika w silniku x18xe?? Może mi ktoś podać jaki kupić prawidłowy??

Znalazłem parę wersji tego włącznika i już nie wiem. Dodam że teraz mam założony biały ale był on wymieniany więc nie wiem jaki był na początku.

pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Numery Twojego wyłącznika wentylatora to:

90 506 498 – 13 41 042

100°C – pierwszy bieg wentylatora

105°C – drugi bieg wentylatora

Tu Masz opis, czujnik S88

Please login or register to see this link.

Pewny jesteś że to wina wyłącznika wentylatora?

Zdejm wtyczkę z niego przy pracującym wentylatorze, jeśli się wentylator nie wyłączy, to usterki szukaj gdzie indziej.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dzieki Tasiol

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">

Znalazłem tez w katalogu EPSa że to ma być ten wyłącznik.

Obstawiam że to jego wina gdyż robiłem testy biegów przez zwieranie pinów we wtyczce i biegi wentylatorów były ok. Normalnie jak już włączy się wentylator to chodzi i chodzi. Wystarczy lekko puknąć - uderzyć w czujnik i wentylator się wyłączy. Przy kolejnym włączeniu sytuacja się powtarza.

Wydaje mi się że styki w wyłączniku się "kleją" i stąd ten problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...