Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
Danii_16V

Nie dzialajace spryski reflektorow

Polecane posty

Witam.

Mam problem z nie dzialającymi spryskami lamp w vc lift, sprawa wyglada tak...... po wlaczeniu spryskiwaczy klapki z dyszami wysuwaja sie, ale nie leci z nich plyn..... waz przed dyszami sciagalem i pompka plyn podaje z duzym cisnieniem, wiec jest ok...... rozebralem to wszystko i wydawalo mi sie, ze zapchaly sie dysze..... przedmuchalem je sprezonym powietrzem i wydawalo sie, ze bedzie ok, ale po zlozeniu dalej ten sam problem... czy ktos juz to przerabial i czy moze winne sa temu jakies membrany w tych dyszach? Czy w aso kupie same dysze czy tylko komplet?

pozdrawiam Daniel

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Zrób test i podaj na sucho 12 na pompkę bezpośrednio z aku, normalnie czasówka po chwili ją rozłacza.

Jak podczas dłuższej pracy pompki zacznie psikać, to musisz wymienić zaworek trójnik rozdzielający na spryski lub też sama pompka nie trzyma już swoich parametrów.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Ale ten trojnik wydaje sie byc ok i pompka tez..... bo przed samymi dyszami w zderzaku sciagalem przewod, (czyli juz za tym trojnikiem) i walilo plynem, ze bylem caly mokry.....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Zgadza się, lać będzie, co nie oznacza że z odpowiednim ciśnieniem będzie dochodzić do sprysków.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Trojnik wymieniony i dalej to samo.... pompka hmmmmm wydaje sie byc ok..... chociaz 100% pewnosci nie mam, wloze jeszcze te dysze do goracej wody z octem i zobacze czy cos da..... jak nie to zostanie tylko pompka.....

ps. w aso samych dysz nie dostaniesz..... tylko komplet 140zl/szt

dzieki jarek, podlaczylem na krotko i po chwili zaczely psikac, nie wiem czy pomogl ocet czy pompka troche slaba, ale poki co dziala .......

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_wink.png" alt=";)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20">

Edytowano przez Danii_16V

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Utwórz nowe...