Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Sign in to follow this  
wafol

brak doswietlania

Recommended Posts

Witam

po demontażu reflektora mam problem z afl

po odpaleniu auta wszystko działa jak należy, ale podczas jazdy zapala się kontrolka afl i nie ma doswietlania

dzieje się to przy przyspieszeniu przy ok 40 km/h. Po ponownym odpaleniu sytuacja się powtarza.

spotkał się ktoś z czymś podobnym?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sprawdź jeszcze raz kabelki w lampie.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Może jeszcze napisz co robiłes z tą demontowaną lampą? Wymieniałes zaówki, coś grzebałeś w środku lampy?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...