Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
deczka85

Brak ogrzewania lusterek oraz tylnej szyby

Polecane posty

Witam posiadam VB z 1999 roku 2.0 DTI kombi. Po włączeniu przycisku ogrzewania tylnej szyby nie grzeje sie oraz nie grzeją lusterka. Na przycisku od ogrzewania szyby nie pali się żadna konrolka po włączenie też nie. Gdzie szukac przyczyny? Od czego żacząc. Bezpieczniki są sprawne bo sprawdzałem. Z góry dzieku za pomoc.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Na pewno

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć link

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Oki jutro sprawdzę. To zapytam jeszcze o jedną usterkę. A mianowicie na działa mi wentylacja na 4 biegu. Zmieniłem panel sterowania i bez zmian. Pozamieniałem bezpieczniki R7 z R64 i również nie działa na 4 biegu. Gdzie dalej szukać przyczyny?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

W tej poradzę

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć link

jest wiele cennych informacji zawartych

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Odnośnie czego ? Raczej nie problemu.

deczka85 - czy działa Ci kontrolka ładowania, tzn czy swieci jak przekręcasz kluczyk i gaśnie jak odpalisz auto ?

Jeżeli nie to trzeba zacząć od wymiany tej żarówki, jeżeli tak to sprawdź F41 a najlepiej go podmień na chwilę ale ja bym chyba bardziej obstawiał uszkodzony przycisk.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

sprawdz sobie przekaznik mialem to samo po wymianie przekaznika grzanie dziala

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Kurcze fakt przepraszam ten post miał trafić gdzie indziej . Dzięki za sprostowanie

Edytowano przez neo_82

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do rozmowy

Możesz pisać i zarejestrować się później. Jeśli masz konto,Zaloguj się teraz, aby publikować na swoim koncie.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Utwórz nowe...