Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
oskarZambrow

obroty skaczące, nie falujące, brak check'u.

Polecane posty

Witam Forumowicze! Mam taki problem z obrotami, że na wolnych obrotach na benzynie auto pracuje normalnie, obroty opadają do 500 czasami nawet zgaśnie i szybko wracają do normalności...popracuje chwilkę normalnie auto i to samo.Rano jak zapalę auto nic nie faluje dopóki nie wyłączy się ssanie tak zauważyłem.Wiem że mam padającą pompę paliwa, ale ten problem występuje i na gazie...auto się nagrzeje, przełączy się na gaz i też jest to, choć nie zawsze ale jest...Dodam że krokowy wyczyszczony, na obroty wkręca się normalnie, mocy nie brakuje - przyspiesza normalnie no i check się też nie zapalił.Może mi podpowiecie co to, czy bez podłączenia pod komputer się nie obejdzie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Posprawdzaj czy nie ciągnie nigdzie lewego powietrza. Jak wygląda sprawa ze świecami i przewodami? Na gazie jest to tak samo odczuwalne czy bardziej?

Odczytanie błędów o ile jakieś się ukazały byłoby bardzo pomocne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Sprawdź wężyki podciśnienia, czy któryś nie przepuszcza na łączeniach, czy któraś z gumek nie sparciała

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

sorry, że dopiero piszę, ale miałem przed świąteczny zapierdziel w pracy itd...Z autem już wszystko w porządku, samo się naprawiło dzień po moim poście, także nie wiem co to mogło być...Na razie chodzi tak jak trzeba:) Pozdrawiam i Wesołych Świąt!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×