Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
Artz

Nawiew działa, ale uruchamia się z opóźnieniem

Polecane posty

hej,

zimne luty które przewodzą jak silnik je podgrzeje ?

Przy ostatnich mrozach - 10 i więcej, po uruchomieniu silnika nie działa dmuchawa na żadnym biegu.

Przy żadnej ustawionej temperaturze, nawet minimalnej dostępnej.

Dopiero po ok 3 minutach wszystko wraca do normy.

Może to nie jest jakiś duży problem, ale może zwiastuje coś większego?

A jazda bez dmuchawy przy takich temperaturach jest chyba niemożliwa.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Witam, przerabiałem ten temat ostatnio. Radzę Ci, żebyś poczytał ten temat

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć link

i zastosował "procedurę" naprawczą. U mnie nie było pisków, a dmuchawa stanęła. Pozdrawiam

Edytowano przez ivanbasso

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Chyba jednak to nie to, bo moja dmuchawa nie piszczy. A to dziwne zjawisko ustąpiło.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

ja miałem podobny problem na początku dmuchawa uruchamiała się z opóźnieniem aż stanęła na dobre po dostaniu się do samej dmuchawy i jej wymontowaniu zobaczyłem szczotkę koło komutatora która do niego nie dochodziła i przestała działać ale po przeczyszczeniu całej dmuchawy i szczotek wszystko działa jak szalone. Od razu przylutowałem sobie zimne styki na panelu kontrolnym od dmuchawy i dodatkowo go przeczyściłem go wd40 i działa jak należy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×