Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
Grzelar89

DEPO ringi black problem

Polecane posty

Witam, całkiem niedawno zakupiłem nowe lampy DEPO ringi black

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> Niestety po założeniu ich do auta napotkałem problem, którego na początku nie byłem świadom, napotkałem w tematach info apropo tego lecz bez dokładnych informacji... Problem polega na tym że po przełączeniu świateł na mijania, świecą światła drogowe czyli długie a gdy włączę światła długie przy kierownicy to wtedy zapalają się światła mijania..... Jak to naprawić? przecież wszystko dobrze podłączyłem a w lampach niczego nie zmieniałem. :/ obecnym pół-środkiem by się poruszać to odłączenie w lampach żarówek od długich, ale tak się nie da zbyt długo:/ pomocy !! dodam tylko że to vectra b 1,8 na dodatek anglik. pozdrawiam

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Ja tez mam te lampy tylko musialem kostki przerabac i mialem ten sam problem zle poprostu kable polaczylem niby 4 kable a sie troche trzeba bylo pobawic bo swiecilo tak jak mowisz

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

A ktory masz rocznik tej vb? Bo ja am przed lifta i trzeba 2 kable zamienic z tego co pamietam jak kostki przerabialem

A ktory masz rocznik tej vb? Bo ja am przed lifta i trzeba 2 kable zamienic z tego co pamietam jak kostki przerabialem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Pewnie jest tak jak kolega wyżej napisał napewno któreś kabelki nie są jednka na swoim miejscu i ot cały problem spróbuj jeszcze raz na spokojnie a napewno znajdziesz przyczyne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

zmieniłem kabelki w lampie dużo mniej problematyczne niż rozbieranie kostki. pozdro

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×