Jump to content
XXX ZLOT

NOWY TEMAT - NOWY OŚRODEK

ZAPRASZAMY DO REZERWACJI

https://forum.vectraklub.pl/forum/329-xxx-zlot-vkp-20-23062019/

 

 

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

cfaniok

Radio, po zmianie radia i wyświetlacza nie znajduje stacji

Recommended Posts

Witam, jeśli niepotrzebnie założyłem temat z góry przepraszam, szukałem na forum i nic nie znalazłem

Mam następujący problem, przełożyłem radio razem z wyświetlaczem, poprzednio miałem CD30 z GIDem, zmieniłem na CD70 nawi i CID. Podłączyłem kostke do radia, zasilanie i kabel RGB do CIDa, problem polaga na tym że radio nie znajduje mi stacji radiowych. Czy wejścia w tych radiach czymś się różnią ? musze przekładaćpiny w kostce ? Który kabel w kostce to kabel od anteny ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

kabel od anteny jest osobno podalczany do radia

w navi70 sa dwa kable antenowe i jedna duza kostka do radia tzw fakra

Share this post


Link to post
Share on other sites

czyli muszę kabel antenowy wyciągnąć z kostki i podłączyć osobno? Który kabel z kostki to kabel od anteny?

czyli muszę kabel antenowy wyciągnąć z kostki i podłączyć osobno? Który kabel z kostki to kabel od anteny?

Share this post


Link to post
Share on other sites

nic takiego nie napisalem

miales cd 30 to miales jeden kabel antenowy odpowiadajacy za radio, teraz masz navi to jeden odpowiada za radio a drugi za nawigacje( ktorego zapewne nie posiadasz jesli nie dolozyles)

bierzesz sie za przekladania radia a nawet nie wiesz jak wyglada kabel antenowy, to jest tzw koncentryk

Share this post


Link to post
Share on other sites

a ok juz wiem, podlaczylem antene nie pod óęście

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> przepraszam za problem, do zamknięcia, dziękuje za pomoc

Edited by cfaniok

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...