Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Sign in to follow this  
Ravaelo

Spryskiwacze i światła "długie"

Recommended Posts

Witam

Panowie pisze ten temat z ciekawym zapytaniem. Czy miał ktoś może taką sytuację że prubował załączyc śpryskiwacz szyby ale ... przy zdjętej kierownicy?

Jest to ze sobą powiązane ? W piątek zdjąłem kierownicę bo wysłałem do obszycia no i w międzyczasie kupiłem sobie nowe wycieraczki...zamontowałem i chciałem sprawdzic czy o nic nie wadzi ale niechciałem tego zdobic na suchej szybie więc załączyłem spryskiwacz i zonk ...nie działa... same wycieraczki chodzą bez zarzutów nie działa poprostu manetka " do siebie" ani "od siebie". Tak samo druga manetka z kierunkowskazami...kierunki działąją bez zarzutów ale nie da się załączyc "długich"

WYciągałęm manetki ale tam wydaje się wszystko w porządku.

Ma to swoje powiązanie ze zdjętą kierownicą?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Przypadku i zasady nie znam ale jak sam widzisz chyba powiazanie ma

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> wiec spokojnie skoro wszystko wyszlo po zdjeciu kiery zalozysz ja z powrotem i wroci wszystko do normy.

Tak z ciekawosci jaki koszt takigo obszycia ?? by sie nie rozpisywac i nie robic zamieszania w tym dziale pochwalisz sie jak to wyglada ?? na PW

Edited by ass

Share this post


Link to post
Share on other sites

KIerownica zamontowana ale dalej nie działąją mi spryskwacze i swiatłą długie "maneti do siebie i od siebie" i nie mam pojęcia co jest grane. Wszystko inne jest sprawne. Uruchamiałem test spryskiwaczy i długich op-comem i świecą więc problem zapewne tkwi w samych "włącznikach czyli manetkach. Błędów komputer nie pokazuje.

Ktoś ma jakiś pomysł ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this quote.

musisz zajrzeć do cima

Share this post


Link to post
Share on other sites

co to znaczy "zajrzec do CIMa"? rozkręcic moduł ? bo programowo nic tam nie wygrywa. Sprawdzałem już połaczenia przewodów i wszystko według mnie gra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this quote.

przewodów w cimie nie przeglądniesz dopóki go nie rozbierzesz

na manetkach masz od tempomatu i kompa pokładowego jak masz

same włączniki masz w cimie od kierunków i długich jak i wycieraczek i spryskiwaczy

Edited by xpirat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok..w tami razie sproboje to rozebrac. Dziwna sprawa a zdjąłem tylko kierownice.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...