Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

xavier01

Montaż oryginalnego haka

137 postów w tym temacie

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Ten ostatni screen jest z ecu? 

W co weszłeś ze pojawiła się taka zakladka?

0

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Zakupiłem drugi moduł, ponieważ myślałem, że tamten jest uszkodzony. Jednak zarówno na pierwszym jak i drugim mam taką samą sytuację. Napięcie na gnieździe to 0,03V. W opcomie wszystko aktywowałęm co mogłem, jak widać na powyzszych screenach.
Czy ktoś może mi pomóc co jest nie tak ?

0

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

A jakie masz oznaczenie rec.

Ciekawi mnie do czego jest ta krancowka na rurce gdzie jest cały mechanizm blokady.

0

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

a podpinales poprostu przyczepke zeby sprawdzic dzialanie oswietlenia?? bo jesli nie to podlacz a wszystko bedzie dzialac

0

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Rafał.

Ale po rozłożeniu haka na gnieździe  powinny być napięcia.

Tester na stacji diagnostycznej pokazuje zerowe napięcia na wtyczce.

Po podpięciu przyczepki brak oświetlenia w przyczepce.

0

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

To głupio odpowiem bezpiecznik jest.

0

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Napisano (edytowany)

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

No sęk w tym, że przyczepka była podpinana w sobotę z pierwszym modułem. Z drugim już nie, także jest takie prawdopodobieństwo, że pierwszy moduł jest walniety i przez to nei działało. a teraz na drugim module potrzebuje podłączyć gniazdo przyczepki. Dzisiaj wieczorem będę to sprawdzał.
Jednak dziwi mnie fakt, że zarówno na pierwszym module jak i na drugim mam napięcia rzędu 0,03 V. Tak jakby coś sprawdzał sobie.
Bezpiecznik F13 wsadzony 20A.

Edytowano przez ristnt
0

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Dzisiaj sprawdziłem zwykłym próbnikiem z żaróweczką jak zasugerował użytkownik Pro. Wszystko zaczęło działać zarówno na 1 jak i drugim module. Także ewidentnie coś musiało być z tą przyczepką znajomego pod którą podpinałem pierwszy moduł.
Mam nadzieje, że jeśli z jedną żaróweczką działa to przy dobrej instalacji przyczepy powinno też śmigać.

Także jakby ktoś potrzebował, to mam drugi,sprawdzony,sprawny moduł haka, do sprzedania:ok:

0

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

miernik nic nie pokaze albo zwykla zarowka albo podlaczasz przyczepke

0

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć quote

Napięcie na pinach gniazda 0.03v

Test probówką wyszedł ok poza brakiem światła przeciwmgielnego.

Więc chyba gniazdo przyczepki było uwalone.

0

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!


Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!


Zaloguj się

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.