Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Problem z odpalaniem :(


Łukasz WLKP
 Share

Recommended Posts

Witam.Mam problem z moją Viki. Autko przestało mi odpalać.Stoi godzinkę i akumulator rozładowany. wymieniłem akumulator i alternator a nic się nie zmienia. jeśli miał ktoś podobny problem to proszę o pomoc..co może powodować taki duży pobór prądu?? jak rozłączam klemy z akumulator to aż strzela prąd czyli coś go mocno rozładowuje. z góry dzięki.pozdro:)

Link to comment
Share on other sites

A rozrusznik kreci normalnie, mozliwe zę robi zwarcie

Edited by BIOLY11
Link to comment
Share on other sites

powodów moze byc wiele podpiecie pod kompa powinno wskazać obszar.

Z doświadczenia(golf IV 1,6 16V) mogę powiedziec że u mnie to był problem z przepustnica a w zasadzie jej sterowaniem co powodowało szybkie rozładowanie akumulatora i niemożliwość zapalenia auta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...
UP