Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
Buba20

Problem z radiem VDO CD 413

Polecane posty

Dziś wyszarpałem od kuzynka radyjko VDO CD 413, no to zabrałem sie do wymiany. po podłączeniu przestał mi działać centralny to mało myśląc wywaliłem tą przejściówkę i podpoiłem od razu do kostki iso, ale nic to nie dało. Ponownie wstawiłem przedłużkę kabli i o dziwo zadziało. Ale sęk w tym że raz centralny zamyka raz nie, raz rygluje raz nie i już nie wiem. Z pilota pewne jest tylko otwieranie za każdym razem. Dodam że na tej "przedłużce" łączyłem kable by centralny działał na nie oryginalnym radiu. Co to może być

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Coś jest źle podłączone, czasem nie masz poprzestawianych kabli we wtyczce? Ja tak miałem jak podłączyłem swoje Sony, centralny z pilota nie działał, lub ok. 10 minut po wyciągnięciu kluczyka, otwieranie działało normalnie i też ryglowania nie było. Sprawdź przewody, czy w tej przejściówce czasem nie ma takich dwóch kabli ze złączkami, spróbuj je przestawić.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

O tym pisałem wywaliłem cała ta przejściówkę i nic to nie dało (odłączyłem od razu pod ISO,) a jak podłącze przejściówkę to zachowanie to samo iu już nie wiem co z tym nie tak

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Albo radio nie teges, albo coś z instalacją, innej opcji chyba nie ma. To jest to co działa niby z wyświetlaczami w samochodzie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

tego niewiem czy działa z wyswietlaczem. radio jest prawie nowe jak ktos bedzoe miał jakis pomysł niech pisze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

sprawdz kable w kostce.

mozesz przepiac je wg tego -

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć link

zrob zdj wejscia do radia i naklejek na nim. sprawdz na necie czy jest jakis opis do tego radia.

ja mam vo cd 441 xed i dziala z midem, sterowaniem z kiery, zmieniarka vdo

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

tu jest jakaś instrukcja

piny są tylko na 2 wejściach 3 jest puste

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć link

Sprawa się wyjaśniła miałem dwa żółte przewody jeden już złączony z czerwonym wystarczyło połączyć jeszcze drugi żółty i poprawić wtyczkę która się luzowała i wsio gra teraz walczę ze sterowaniem i wyświetlaczem

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć attachment

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć attachment

Edytowano przez Buba20

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

hehe. mowilem zeby sprawdzic kostke ;p

puste na dole - bo tam masz podpiecie zmieniarki i innych rzeczy, mozliwe ze sterowanie z kiery [choc to powinno byc na pinie 2 zlacza A -tego z zasilaniem].

te 2 kabelki z kostka moze sa do wzmaka? w instrukcji nie pisalo?

na stronie www.studio24.prv.pl masz opisy tych wtyczek - mozesz sprawdzic co dokladnie tam sie wpina.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

jedyne co znalazłem to takie coś ale i tak nie wiem o co biega RC-3- remote control input by flyleads

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Co do radia to problem powrócił gdy radio podpięte (włączone lub sam silnik odpalony) to po zgaszeniu musze odczekać kilkanaście sekund by zamknąć z pilota autko ( jak odczekam to wszystko gra )

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

tak jakby uklad czekal az sie jakis kondensator rozladuje

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_wink.png" alt=";)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20">

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

wypnę układ domykania szyb i zobaczę czy to coś pomoże

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×