Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
Kamel34

Złącze diagnostycznie - zczytywanie błędów

Polecane posty

Witam. Nie wiem albo jestem ślepy albo poprostu u mnie w autku nie ma złącza do diagnostyki. Chciałem zczytać błędy bo zaświecił mi się chceck engine i nie mogę znaleźć złącza. Wyczytałęm że ma być w skrzynce bezpieczników po lewej stronie niestety tam go nie mam ;/. Może ktoś mi podpowie albo zarzuci jakąś fotkom

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> Z góry dzięki.

Moja viki: 2,0 8v | 94r | HB | CDX

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

jest ono po maska w prawym górnym rogu koło podszybia

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_tongue.png" alt=":P" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x" width="20" height="20">

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Dokładnie.

Pod maską między kielichem amorka a podszybiem.

Strona kierowcy.

To niebieskie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Dzięki. Znalazłem. Wyskoczyły mi dwa błędy:

31 Czujnik indukcyjny - brak sygnału o prędkości obrotowej (tylko przy włączonym zapłonie)

38 Sonda lambda - zbyt niskie napięcie regulacji

I teraz mam pytanko gdzie może znajdować się ten czujnik indukcyjny i czy te dwa błędy mogą być przyczyną nierównej pracy silnika ?? Z góry dzięki za odpowiedź.

EDIT:

Co do czujnika to już wiem w czym rzecz. Sprawdzałem na zgaszonym silniku

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> A co do tej sondy to warto coś kombinować czy wymiana ??

Edytowano przez Kamel34

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×