Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Sign in to follow this  
Guest eric26

Silnik zassał wodę?

Recommended Posts

Guest eric26

Miałem ostatnio taka sytuacje ze wjechałem w dosc głęboką i dużą kałuże z niezbyt dużą prędkoscia.Po tym zdarzeniu silnik dosc mocno szarpał i nie miał mocy,występowało to przez 2dni potem wszystko wróciło do normy.Podejrzewam że silnik zassał wode,jesli tak to którędy?

Share this post


Link to post
Share on other sites

u mnie poleciała woda na świece np.

wodę może zassać przez dolot powietrza. sprawdź czy filtr nie jest mokry

Share this post


Link to post
Share on other sites

Masz szczęście że to nie diesel, bo przy kompresji 25-30 bar pokrzywiłbyś korbowody jak ja w kadecie podczas powodzi w '97.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this quote.

równie dobrze mogłeś zalać przewody zapłonowe i "aparat zapłonowy". Jak wyschło po 2 dniach to wróciło do normy.

masz założoną dolną osłonę?

Edited by adam_hybrid86

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest eric26

Please login or register to see this quote.

No właśnie nie mam dolnej osłony.Całkiem możliwe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this quote.

a czy chwilę potem czułeś/słyszałeś strzały w rurze wylotowej? i skołuj sobie osłonę. Silnik ma też inną wrażliwą na wodę i wilgoć elektronikę....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest eric26

Please login or register to see this quote.

Raczej nie.Silnik ostro szarpał i zupełnie stracił moc i co ważne dosyc mocno(nienaturalnie)wibrował.Dwa razy takie cos u mnie wystapilo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Szarpał i nie miał mocy, bo nie pracował na wszystkie cylindry. Zalałeś po prostu kawałek instalacji zapłonowej. Wyschło i zaczęło działać

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...