Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Sign in to follow this  
marcin1987

akumulator pada przez wentylator

Recommended Posts

Witam wczoraj wieczorem zaaplikowałem środek do odgrzybiania klimatyzacji (pianka aplikowana przez kratki nawiewu) dzisiaj rano padł akumulator nie wiedziałem dlaczego. podłączyłem prostownik i od razu załączył się wentylator nawiewu klimatyzacji mimo że kluczyki od auta miałem w ręku. po krótkim ładowaniu pojechałem na miasto, padało i zaczęły parować szyby więc załączyłem wentylator na jedynkę i tak zastawiłem również po zgaszeniu auta i zamknięciu, jak wróciłem akumulator znowu był rozładowany. jak wyłączę wentylator to się nie rozładowuje. moje pytanie brzmi co mogło się stać to od pianki do klimy?? mogło się zrobić jakieś zwarcie?? wentylator działa normalnie. ktoś miał podobny problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Z tego co napisałes to wnioskuję że ładowałeś aku z założonymi klemami..?

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_wink.png" alt=";)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20">

Share this post


Link to post
Share on other sites

po krótkim ładowaniu?!

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_woot.gif" alt=":woot:">

to nie komórka, żeby wystarczyło 20 min ładowania

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this quote.

mysle ze jak aplikowales piane to mogla poleciec na skrzynke bezpiecznikow i spowodowac problem.

jeden z kanalow idzie nad skrzynka bezpiecznikow i juz kilku mialo problem z przekaznikami, bezpiecznikami po odgrzybianiu klimy

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">

Share this post


Link to post
Share on other sites

dokładnie - zalałes przekaźniki i wentylator wariuje

znajdź na forum wykaz bezpiecznioków / przekaźników i jazda

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this link.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...