Jump to content

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Sign in to follow this  
Guest xys

lewe światło mijania nie działa

Recommended Posts

Guest xys

żarówka (H1) sprawna (na krótko działa), bezpiecznik dobry, dla pewności wymieniony.

na konektorkach w kloszu masa jest, nie ma 12 V. włącznik świateł wyjąłem, ale sprawdziłem na bezpieczniku napięcie i jest, więc on jest chyba sprawny, prawda? gdzie szukać przyczyny? vb 98r. x18xe - to chyba przedlift, prawda?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Swiatlo mijania lewe - zlacze X2 pin 2 (zolty)

Swiatlo mijaniia prawe - zlacze X2 pin 4 (zolty)

wyglad zlacza X2 -

Please login or register to see this link.

,

Please login or register to see this link.

(niebieskie) zlacze w nogach kierowcy za oslona obok raczki otwierania klapy.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest xys

Please login or register to see this quote.

na X2 jest napiecie. na schemacie widzę jeszcze po drodze przed lampą przekaźnik światła drogowego K73, gdzie kabel świateł mijania - jeśli dobrze rozumiem schemat - zasila tylko cewkę przekaźnika, tak? więc chyba nie powinien nawalić. jeśli powinienem go sprawdzić, to gdzie go znajdę?

Edited by xys

Share this post


Link to post
Share on other sites

jezeli masz napiecie na pinie 2 X2 to znaczy ze napiecie gubisz miedzy zlaczem X2 a lampa.

swiatla mijania nie ida przez zadne przekaznik. K73 to przekaznik drogowych a nie mijania.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please login or register to see this quote.

Witam, podepnę się pod temat mam ten sam problem  tylko w vb 16 16v 99r. po lifcie. Niestety linki już nie działają. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...