Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
kif

Brak deski rozdzielczej :(

Polecane posty

Witam !

Zacznę od tego iż dzisiejszego dnia wymieniałem żarówkę prawą (mijania i postojówkę). Patrzyłem jeszcze do bezpieczników ale raczej nic nie poprzestawiałem. Światła działają ale po wejściu do kabiny w ogóle nie mam deski rozdzielczej, to znaczy podświetlenie deski działa ale zegary i komputer pokładowy są "wyłączone". Wyświetlacz od komputera zaczyna dopiero wyświetlać jak załączy się radio. W ogóle podczas jazy nie mam wszystkich zegarów, kierunkowskazy nie działają też. Na wszelki wypadek wyciągłem wtyczkę od tego reflektora by sprawdzić czy to jest winna, ale niestety dalej to samo

Dane Techniczne:

Model: Vectra B

Rok Produkcji: 2001 Grudzień

Motor: 2.0 DTI 101 KM

Załączam jeszcze zdjęcia bezpieczników by wyeliminować źle włożony bezpiecznik

1.

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć link

2.

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć link

3.

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć link

4.

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć link

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

brakuje bezpiecznika 10A w pozycji 29. jak widac 10A (czerwony) wsadziles w 28 (podgrzewacz chlodziwa) zamiast w 29 (10A) +12V po stacyjce

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć link

Edytowano przez Ravcio1985

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Witam !

Dziękuje Panu za pomoc, teraz wszystko działa, tylko mam pytanie dołożyłem bezpiecznik 10A do pozycji 29 a 28 dalej jest 10A. Czy mam go wyciągnąć ten z pozycji 28 ??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

musi dzialac

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20"> prosze bardzo. zaden Pan

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20">

pozycja 28 - pusta.

Edytowano przez Ravcio1985

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×