Jump to content
XXX ZLOT

NOWY TEMAT - NOWY OŚRODEK

ZAPRASZAMY DO REZERWACJI

https://forum.vectraklub.pl/forum/329-xxx-zlot-vkp-20-23062019/

 

 

Welcome to Vectra Klub Polska

Guest Image

Welcome to Vectra Klub Polska , like most online communities you must register to view or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Vectra Klub Polska by signing in or creating an account.

  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members.

Sign in to follow this  
Guest chmielek

brak mocy

Recommended Posts

Guest chmielek

witam jeszcze raz ja z moim problemem wyczyściłem krokowca i egr posprawdzałem na komp i nie ma zadnego błędu a auto podczas jazdy szarpie ,a gdy się rozpędzam to brakuje mu mocy tzw dziura w gazie myślałem ze to czujnik polożenia przepustnicy więc go na chwile odłączyłem i się przejechałem było 1000razy gorzej i w dodatku zapaliły się od razu kontrolki od TC i ABS a gdy spowrotem podłączyłem kostkę od tego czujnika to kontrolki zgasły. Czy wogóle ten czujnik jest jakoś powiązany z TC i ABS ?? bo wczoraj jak jechałem autem to po raz pierwszy zapaliły mi się te dwie kontrolki a tego czujnika nie odłączałem?? proszę o pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites

z tego co wiem (z innych tematów) to spróbuj wymienić świece na oryginalne GM chłopakom na szarpanie pomagało ... wpisz w wyszukiwarkę ,,szarpie" i Ci wyskoczy od groma tematów. pozdro

Edited by wierzba

Share this post


Link to post
Share on other sites

wpisz w profil jaki masz silnik bo wróżki drogo sobie liczą

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_wink.png" alt=";)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20">

kable i świece w jakim stanie?

LPG obecne (jakie)?

Edited by zubek73

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest chmielek

witam 2.0 16v przewody i świece wymienione na nowe gaz sekwencja tez po wymianach filtrów i regulacjach i na benzynie i gazie dzieje się to samo dziś wymienilem jeszcze czujnik polozenia wałka rozrządu i też nie pomogło

Please login or register to see this image.

/emoticons/default_sad.png" alt=":(" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x" width="20" height="20"> normalnie jak jade i chce się rozpedzić to czuje ze cos go trzyma i po chwili puszcza i jedzie normalnie mam przejechane 210tyś

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...