Skocz do zawartości

Witamy na Vectra Klub Polska

Guest Image

Witamy na Vectra Klub Polska, podobnie jak na większości społeczności internetowych, musisz się zarejestrować aby uczestniczyć w naszym wspólnym życiu ale nie martw się jest to bardzo prosty proces, który wymaga minimum informacji, aby zostać zarejestrowanym.

Zakładając konto na Vectra Klub Polska, możesz uzyskać następujące przywileje:

  • Zakładać nowe tematy i pisać odpowiedzi w innych
  • Subskrybować tematy i fora, aby uzyskać powiadomienia
  • Uzyskać własną stronę profilu i poznawać nowych przyjaciół
  • Wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników.

Zaloguj się, aby obserwować  
OMG

Głośniki grają tylko z jednej strony

Polecane posty

Od jakiegoś czasu nie grają mi głośniki z lewej strony auta.Jest głucho w drzwiach kierowcy i pasażera.Prawa strona gra dobrze.

Oczywiście pokrętło od regulacji sprawdzałem wyciągłem też radio z kieszeni kilka razy i na tym skonczyły mi się pomysły.

Co może być przyczyną nie sprawnej jednej strony?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

mogła spalić się końcówka mocy w radiu

wyciągnij radyjko i zamień w kostce iso kable od głośników lewą na prawą stronę i zobaczysz czy zagra

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

moze w ustawieniach radia masz BALANCE ustawiony na maxa na prawa strone

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Balans sprawdzałem.

Pokombinuję z koncówką o której mówi Alvaro.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Jeśli radio jest fabryczne to czesto w tych modelach robiły sie na końcówce mocy jedynie zimne luty.

na początek zanm zaczniesz ciąć kabelki to przelutuj końcówki mocy w radiu a na 90% pomoże.

Jeszcze nigdy sie mie spotkałem w tych radiach ze spalona końcówką mocy.

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_wink.png" alt=";)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x" width="20" height="20">

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Jest to CAR 400.

Mam je już w domu wytargane z auta ale chyba zabiorę się za nie po świętach bo co chwilę ktoś do nas wpada i wiecie jak to jest w święta

Proszę się zalogować lub zarejestrować aby móc zobaczyć image

/emoticons/default_smile.png" alt=":)" srcset="https://forum.vectraklub.pl/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20">-ręce potem drżą.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sdomina

JA mam też problem z głośnikami.

Tylko tyle, że u mnie grają jedynie głośniki

z lewej strony przodu.

Reszta jest cicha ... lecz nie do końca.

Myślałem, że prawa nie gra w ogóle, ale przy włączaniu

radia na chwile odzywa się dzwięk w głośnikach z prawej

strony /dosłownie na ułamek sekundy/ i później cisza.

Czyżby jakies zwarcie się zrobiło??

Prosze o pomoc

Pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Naprawiłem.

Tzn. rozebrałem radio i okazało się,ze już w nim było coś lutowane na tej dużej płytce.

Jak wyginałem delikatnie płytkę to było widać,ze ten lut nie trzyma.Przylutowałem i gra.

Nie mam pojęcia co własciwie tam było przylutowane.

Dzięki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

  • Kto przegląda   0 użytkowników

    Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×